forbrukslån

Opp Finans forbrukslån

Opp Finans er en av Norges ledende aktører innen forbruksfinansiering. De er en del av Gjensidige Bank, som igjen er en del av Gjensidige, en av Norges største forsikringsselskaper. Dette er med til å gjøre Opp Finans til en solid aktør, og har også hjulpet dem til å få mange nye kunder. De ønsker å tilby skreddersydde lån til sine kunder ved å se på kundens behov og tilby en løsning som alle kan leve med. Du kan søke om forbrukslån hos Opp Finans og lånebeløpet du ber om kan ligge mellom kr 10 000 og kr 500 000.  Det kan være greit å vite at dersom du trenger et lån på mer enn kr. 250 000, så krever de fleste bankene at dere er to som søker sammen. Du velger selv hvor lang tid du vil bruke på nedbetaling av et lån på mer enn kr. 100 000, men du kan ikke bruke mer enn totalt 15 år. Du bør også tenke på at jo lengre tid du bruker på nedbetalingen, desto dyrere blir lånet siden renten løper helt til lånet er nedbetalt. Mindre lån må betales tilbake over en kortere periode.

Forbrukslån i forbindelse med oppussing

Oppussing er populært i Norge, akkurat det faktum hersker det ingen tvil om. Det er ikke mange andre land i verden hvor det blir brukt så mye penger per innbygger på å pusse opp boligen som i Norge. En av grunnene er nok at oppussing er med på å øke verdien på boligen, og dette er en fordel om du skal selge i fremtiden eller refinansiere boliglånet ditt. Oppussing kan være mange ting. En ting er å bytte kjøkkenet fordi du ønsker et mer funksjonelt kjøkken og kanskje har blitt lei av det gamle, noe annet er om du har fått skader på huset og trenger å få reparert disse. Det kan være alt fra reparasjon av våtrom, slik at en skade ikke plutselig blir til en større fuktskade, eller det kan være det gamle taket som trenger utskiftning. Slike reparasjoner er nødvendige og bør ordnes før oppgaven blir for stor og omfattende.

Enkel søknadsprosess gjør at du kommer raskere i gang

Men så er det finansieringen da. Her har forbrukslånet en fordel fremfor refinansiering av boliglånet. Det å øke boliglånet er ikke en prosess som er gjort over natten og den kan ofte være dyrt på grunn av diverse gebyrer, blant annet må lånet tinglyses på nytt. Med et forbrukslån bestemmer du selv hva du skal bruke lånet til og søker du om et forbrukslån hos Opp Finans i dag, så kan du i prinsippet ha pengene på kontoen din i morgen. Dermed kommer du raskt i gang med prosjektet ditt, uansett om det er en reparasjon eller en forbedring av boligen.

Hva koster det å låne hos Opp Finans?

Hos Opp Finans fastsettes renten individuelt etter en kredittvurdering av hver enkelt kunde. Slik tilpasses renten i forhold til den risiko banken mener det er å innvilge et lån til akkurat deg. Har du en god og stabil økonomi, så vil du motta et tilbud om lav rente. Laveste rente hos Opp Finans er på 8,21% og den høyeste er på 19%. Mange ender et sted midt imellom og betaler rundt 13-14% i rente. Ved opprettelse av et lån må du betale et etableringsgebyr på kr 950, et beløp som legges til lånet. For å søke om lån hos Opp Finans, er det et par krav du må oppfylle:

  • Du må ha fast bopel i Norge
  • Du må være minst 21 år gammel
  • Du må ha en inntekt på minst kr. 230 000 i året
  • Du må ha være norsk statsborger eller ha bodd her i minst tre år
  • Du kan ikke ha betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker

Oppfyller du disse kravene kan du søke om lån på nettsiden til Opp Finans. Du fyller ut søknadsskjemaet og sender det av gårde elektronisk. I løpet av kort tid vil du få svar på om lånet godkjennes eller ikke.  Blir det et ja, vil du få tilsendt et tilbud om lån og hvilke betingelser banken kan tilby deg. Du kan akseptere tilbudet ved å godkjenne lånedokumentene med din BankID. Veldig ofte må du også laste opp en kopi av din seneste lønnslipp. Så snart Opp Finans har godkjent alle dokumenter blir lånet utbetalt til kontoen din.

Tags :